Loading...
HEERLIJKHEID 2018-10-11T22:40:59+00:00

HEERLIJKHEID

DE TENT VAN MIJN DROMEN

In januari 2016 kregen we de mogelijkheid om  een lang ontwikkelde droom hier in Sellingen  werkelijkheid te maken. Ondertussen een geruime tijd verder heeft de Heerlijkheid zich ontwikkeld met een eigen identiteit.

Het Eetcafé is toegankelijk voor iedereen. De drempel houden we laag, of je nu netjes gekleed van kantoor komt of onder de modder van het land. Iedereen is welkom!

De kwaliteit van onze producten moet constant zijn en wordt altijd met veel zorg bereidt. Alles wat uit onze keuken komt is vers. Daarnaast streven we ernaar te werken met eerlijke producten waarvan we de herkomst kennen.  Het vlees, de koffie, de thee, de wijnen maar ook alle soorten bier zijn met grote zorg geproefd en gekozen om een mooi plekje op onze kaart te krijgen. Over elk aspect van de kaart is nagedacht.

De inrichting van het Eetcafé hebben we eigenhandig vormgegeven. De vloer, de lambrisering, de bar en al het andere is door ons gemaakt en bedacht. De decoratie takken aan de wanden zijn gevonden hier in de buurt. Aan de menukaart houders is maanden gewerkt. Kortom er is met veel plezier gewerkt aan de inrichting. Zo creeren we een hele eigen sfeer die fris, modern doch gezellig is.

Een sfeer waarin we streven naar een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een lekker hapje kunnen eten, of je nu een grote of een kleine beurs hebt. Veel is mogelijk bij Eetcafé Heerlijkheid Westerwolde.

Met deze idealen openen wij dagelijks met veel plezier van 10.00 – 22.00 voor iedereen onze deuren.

Eet smakelijk! – Team Heerlijkheid Westerwolde

(Neem deze Kaart gerust mee naar huis!)

Wist u Dat?

Eetcafé Heerlijkheid Westerwolde veel meer is dan een plek waar u alleen maar s’avonds van een diner kunt genieten? We hebben ook een mooie ontbijt en lunch kaart zodat u de hele dag bij ons terecht kunt. Koffie, Ontbijt, Lunch, Diner en gezellig Borrelen, het kan allemaal bij ons! Als u een avond geen zin heeft om de deur uit te gaan, maar wel zin heeft in een goede verse maaltijd, u kunt bij ons ook bestellen. Kijk op de website voor de voorwaarden en het levergebied. We verzorgen ook catering op verzoek. Denk hierbij aan hapjesschalen en een verzorgde lunch. Natuurlijk kunnen we ook buffetten op locatie verzorgen! Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Ook een BBQ met goed vers vlees en heerlijke salades is voor ons geen enkel probleem. Daarbij kunnen wij altijd een professionele BBQ leveren die groot genoeg is voor 100 man. Zoekt u een locatie voor een feestje? We hebben goede contacen met onze collega’s uit de buurt, we kunnen veel voor u regelen. Uiteraard met de eerlijke prijs/kwaliteit verhouding zoals u van ons kent.

PASSIE VOOR VERS

“I would rather die of passion than of boredom.” — Vincent Van Gogh

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam rutrum elementum consectetur. Nulla pharetra tristique urna ut suscipit. Curabitur sit amet dolor quis arcu scelerisque viverra eu ut lorem. Sed luctus, tellus volutpat tempor elementum, nisl elit sodales mi, et hendrerit dui diam eu est. Vestibulum ut efficitur nibh. Integer rhoncus nunc eu massa dignissim molestie.

Pellentesque blandit eros vel dolor finibus mattis. Nulla rhoncus hendrerit justo, a aliquam ex blandit quis. Nam odio nisl, scelerisque sed lobortis id, lobortis at ante. Aliquam varius et lacus vel varius. Vivamus efficitur nec massa a faucibus. Nam ut velit tortor. Suspendisse lacinia vehicula nisi, at gravida purus porta et. Cras tristique massa libero, nec mattis lacus. Cras tristique massa libero.

ONZE SPECIALS    ”NEW IS ALWAYS BETTER”

REGELMATIG WISSELENDE SPECIALS, VOOR VARIËRENDE KEUZE!

MOSSELEN    VISSPECIAL

HEEFT U OOK ZO’N ZIN IN HET MOSSEL SEIZOEN? ANDERS WIJ WEL. DUS BINNENKORT BIJ ONS: MOSSELEN!

VERSER DAN VERS

ONZE BIEFSTUKKEN ZIJN VERSER DAN VERS, DUS ALTIJD MALS!

CATERING

HEERLIJKE BROODJES EN MEER OP LOCATIE

WI-FI HOTSPOT

GRATIS GASTEN NETWERK